Certificat Constatator de baza de la Oficiul National al Registrului Comertului – O.N.R.C.

 • În condiții de funcționare optimă a serverului ONRC, primești Certificatele pe email, în 10 – 20 minute, fără taxă suplimentară. **
 • Notificări prin SMS și email pentru stadiul comenzii. **
 • Suport telefonic – Zile Lucrătoare (08.00 – 17.00): 0745 380 227 **
Certificat Constator de Baza

*Documentele sunt eliberate de ONRC (Oficiul National al Registrului Comertului)
*Plățile sunt securizate și procesate de Stripe.

Certificat Constatator de Baza

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Date de contact și facturare
Whatsapp
Salvați și reluați mai târziu
certificat constatator plati

Cum functioneaza ?
Obține Certificatul Constatator de Baza ușor și rapid la UnClickDistanta.ro!

Acum poti obtine Certificatul Constatator de Baza Online,  din fata calculatorului/telefonului intr-un timp foarte scurt, fara sa te deplasezi si fara timp pierdut!

Probleme și soluții pentru obținerea Certificatului Constatator de Baza

🚀 Timpul: Timpul prețios nu trebuie risipit așteptând certificatul constatator. Noi valorificăm eficiența și colaborăm strâns cu autoritățile pentru a procesa rapid comanda ta. Promitem să aducem certificatul la tine în cel mai scurt timp posibil, eliminând așteptările inutile.

🌟 Birocrația: Ai întâmpinat dificultăți în completarea cererii pentru certificatul constatator? Cu platforma noastră, procesul devine prietenos și intuitiv. Oferim ghidare pas cu pas și asistență pentru a te ajuta să completezi cererea fără stres și fără bătăi de cap.

💼 Nesiguranța: Încurcat de formalitățile și documentele necesare pentru certificatul constatator? Echipa noastră dedicată de experți este aici pentru a te ajuta. Oferim consultanță și ghidare personalizate, explicând fiecare etapă și document, pentru ca tu să poți trece prin proces cu încredere și claritate.

1.

Proces Simplificat pentru Certificatul Constatator: Rapid și Online

Descoperă un proces simplificat și complet online pentru obținerea certificatului constatator de furnizare informații. Finalizează totul printr-un singur click, fără drumuri la instituții și fără documente complicate.

2.

Sprijin Pas cu Pas: Asistență și Ghiduri în Obținerea Certificatului

Nu ești singur în acest proces. Beneficiază de asistența experților noștri și de ghidurile detaliate care te însoțesc pas cu pas în obținerea certificatului constatator de furnizare informații. Fiecare întrebare are un răspuns!

3.

Certificatul Constatator Fără Bătăi de Cap: Simplificăm Formalitățile

Dorești să obții rapid certificatul constatator de furnizare informații? UnClickDistanta.ro este soluția noastră online care simplifică procesul de obtinere a certifitului constatator de furnizare informatii.

4.

Echipă Engajată: Asistență Concretă în Obținerea Certificatului Constatator

Avem o echipă dedicată gata să te sprijine în obținerea certificatului constatator de furnizare informații. Cu noi, fiecare etapă este ușor de parcurs și fiecare întrebare găsește un răspuns înțelept.

5.

Succes Garantat: Încredere în Rezultate cu Garanția Noastră

Ne asumăm garantat succesul în obținerea certificatului constatator de furnizare informații. Dacă nu ești complet mulțumit, îți returnăm integral banii. Pas cu pas, garantăm rezultate de succes!

Transparență Tarifară: Cât Costă Certificatul Constatator de Bază

Suntem angajați să oferim o experiență transparentă și fără surprize. Prețurile noastre pentru orice certificat constatator sunt concepute pentru a fi clare și accesibile. Fii informat și ia decizii bine fundamentate privind costurile implicate în obținerea certificatului constatator de bază.  Economisești timp prețios și eviți birocrația doar cu UnClickDistanta.ro.

Certificat Constatator – Furnizare Informatii

Certificat Constatator de Baza

Certificat Constatator Fonduri IMM

Certificat Constatator pentru Insolventa

Extras Registru Beneficiar Reali – Situatie la zi

Extras Registru Beneficiar Reali – Raport Istoric

Documente oficiale emise de ONRC

Furnizarea Informatiilor prin Certificatul Constatator de Baza livrat prin intermediul serviciului oferit de compania noastră este emis de către ONRC și este acceptat de toate instituțiile statului.

Certificat Constator de Baza online

Un Certificat Constatator de bază eliberat de ONRC este un document oficial care conține informații de bază despre o firmă înregistrată în Registrul Comerțului. Acest document poate fi solicitat de orice persoană, fizică sau juridică, și este folosit pentru a verifica dacă o firmă este înregistrată în Registrul Comerțului, precum și denumirea, codul unic de înregistrare, numărul de înregistrare în Registrul Comerțului și forma juridică a firmei.

Certificatul Constatator de bază eliberat de ONRC poate fi solicitat online, prin intermediul portalului ONRC, sau la ghișeele ONRC.

Iată câteva exemple de situații în care poate fi solicitat un Certificat Constatator de bază eliberat de ONRC:

 • Pentru a verifica dacă o firmă este înregistrată în Registrul Comerțului
 • Pentru a obține informații de bază despre o firmă
 • Pentru a verifica dacă o firmă este activă

Certificatul Constatator de bază eliberat de ONRC este un document important care poate fi folosit pentru a verifica dacă o firmă este înregistrată în Registrul Comerțului.

Diferențele dintre certificatul constatator de bază și certificatul constatator

Principala diferență dintre certificatul constatator de bază și certificatul constatator este că certificatul constatator de bază conține doar informații de bază despre o firmă, în timp ce certificatul constatator conține informații mai detaliate, cum ar fi sediul social al firmei, obiectul de activitate al firmei, capitalul social al firmei, administratorii firmei și persoanele împuternicite să reprezinte firma.

În general, certificatul constatator de bază este mai ușor de obținut și mai ieftin decât certificatul constatator.

Un Certificat Constatator eliberat de ONRC este un document oficial care conține informații despre o firmă înregistrată în Registrul Comerțului. Acest document poate fi solicitat de orice persoană, fizică sau juridică, și este folosit pentru a verifica starea la zi a unei firme, de exemplu pentru a obține un credit sau pentru a participa la o licitație publică.

Certificatul Constatator eliberat de ONRC conține următoarele informații:

 • Denumirea firmei
 • Codul unic de înregistrare
 • Numărul de înregistrare în
 • Registrul Comerțului
 • Forma juridică a firmei
 • Sediul social al firmei
 • Obiectul de activitate al firmei
 • Capitalul social al firmei
 • Administratorii firmei
 • Persoanele împuternicite să reprezinte firma

Certificatul Constatator eliberat de ONRC poate fi solicitat online, prin intermediul portalului ONRC, sau la ghișeele ONRC.

Iată câteva exemple de situații în care poate fi solicitat un Certificat Constatator eliberat de ONRC:

 • Pentru a verifica dacă o firmă este înregistrată în Registrul Comerțului
 • Pentru a verifica dacă o firmă este în activitate
 • Pentru a verifica dacă o firmă are un anumit obiect de activitate
 • Pentru a verifica dacă o firmă are un anumit capital social
 • Pentru a verifica dacă o firmă are anumite administratori sau persoane împuternicite

Certificatul Constatator eliberat de ONRC este un document important care poate fi folosit pentru a verifica starea la zi a unei firme.

Certificatul constatator de furnizare informații eliberat de ONRC este un document important care poate fi folosit pentru a verifica starea la zi a unei firme la o anumită dată.

Diferențele dintre certificatul constatator și certificatul constatator de furnizare informații

Principala diferență dintre certificatul constatator și certificatul constatator de furnizare informații este că certificatul constatator de furnizare informații conține informații despre starea la zi a unei firme la o anumită dată, în timp ce certificatul constatator conține informații despre starea la zi a unei firme la data solicitării.

O altă diferență este că certificatul constatator de furnizare informații conține și date despre mențiunile înregistrate în Registrul Comerțului, până la data solicitării, în timp ce certificatul constatator nu conține aceste informații.

În general, certificatul constatator de furnizare informații este mai util atunci când este necesară verificarea stării la zi a unei firme la o anumită dată, în timp ce certificatul constatator este mai util atunci când este necesară verificarea stării la zi a unei firme la data solicitării.

Certificatul Constatator Fonduri IMM eliberat de ONRC este un document oficial care conține informații despre fondurile de investiții pentru IMM-uri acordate unei firme înregistrate în Registrul Comerțului. Acest document poate fi solicitat de orice persoană, fizică sau juridică, și este folosit pentru a verifica dacă o firmă a beneficiat de fonduri de investiții pentru IMM-uri.

Certificatul Constatator Fonduri IMM eliberat de ONRC conține următoarele informații:

 • Denumirea firmei
 • Codul unic de înregistrare
 • Numărul de înregistrare în Registrul Comerțului
 • Forma juridică a firmei
 • Sediul social al firmei
 • Obiectul de activitate al firmei
 • Capitalul social al firmei
 • Administratorii firmei
 • Persoanele împuternicite să reprezinte firma
 • Datele de înregistrare a mențiunilor în Registrul Comerțului, până la data solicitării
 • Informații despre fondurile de investiții pentru IMM-uri acordate firmei

Certificatul Constatator Fonduri IMM eliberat de ONRC poate fi solicitat online, prin intermediul portalului ONRC, sau la ghișeele ONRC.

Iată câteva exemple de situații în care poate fi solicitat un Certificat Constatator Fonduri IMM eliberat de ONRC:

 • Pentru a verifica dacă o firmă a beneficiat de fonduri de investiții pentru IMM-uri
 • Pentru a obține informații despre fondurile de investiții pentru IMM-uri acordate unei firme

Certificatul Constatator Fonduri IMM eliberat de ONRC este un document important care poate fi folosit pentru a verifica dacă o firmă a beneficiat de fonduri de investiții pentru IMM-uri.

Cum se obține un Certificat Constatator Fonduri IMM eliberat de ONRC?

Certificatul Constatator Fonduri IMM eliberat de ONRC poate fi solicitat online, prin intermediul portalului ONRC, sau la ghișeele ONRC.

Pentru a solicita un Certificat Constatator Fonduri IMM eliberat de ONRC online, trebuie să urmați acești pași:

 1. Accesați portalul ONRC.
 2. Conectați-vă cu datele dumneavoastră de acces.
 3. Accesați secțiunea „Servicii online”.
 4. Selectați opțiunea „Certificat constatator”.
 5. Selectați tipul de certificat constatator „Fonduri IMM”.
 6. Introduceți codul unic de înregistrare al firmei.
 7. Selectați perioada pentru care doriți să obțineți certificatul constatator.
 8. Alegeți modalitatea de plată.
 9. Confirmați solicitarea.

Pentru a solicita un Certificat Constatator Fonduri IMM eliberat de ONRC la ghișeu, trebuie să urmați acești pași:

 1. Accesați un oficiu al Registrului Comerțului.
 2. Completați formularul de cerere pentru certificat constatator.
 3. Achitați taxa de timbru.
 4. Predați cererea și taxa de timbru la ghișeu.

Certificatul Constatator Insolvență eliberat de ONRC este un document oficial care conține informații despre starea de insolvență a unei firme înregistrate în Registrul Comerțului. Acest document poate fi solicitat de orice persoană, fizică sau juridică, și este folosit pentru a verifica dacă o firmă se află în insolvență.

Certificatul Constatator Insolvență eliberat de ONRC conține următoarele informații:

 • Denumirea firmei
 • Codul unic de înregistrare
 • Numărul de înregistrare în Registrul Comerțului
 • Forma juridică a firmei
 • Sediul social al firmei
 • Obiectul de activitate al firmei
 • Capitalul social al firmei
 • Administratorii firmei
 • Persoanele împuternicite să reprezinte firma
 • Datele de înregistrare a mențiunilor în Registrul Comerțului, până la data solicitării
 • Informații despre starea de insolvență a firmei

Certificatul Constatator Insolvență eliberat de ONRC poate fi solicitat online, prin intermediul portalului ONRC, sau la ghișeele ONRC.

Iată câteva exemple de situații în care poate fi solicitat un Certificat Constatator Insolvență eliberat de ONRC:

 • Pentru a verifica dacă o firmă se află în insolvență
 • Pentru a obține informații despre starea de insolvență a unei firme

Certificatul Constatator Insolvență eliberat de ONRC este un document important care poate fi folosit pentru a verifica dacă o firmă se află în insolvență.

Cum se obține un Certificat Constatator Insolvență eliberat de ONRC?

Certificatul Constatator Insolvență eliberat de ONRC poate fi solicitat online, prin intermediul portalului ONRC, sau la ghișeele ONRC.

Pentru a solicita un Certificat Constatator Insolvență eliberat de ONRC online, trebuie să urmați acești pași:

 1. Accesați portalul ONRC.
 2. Conectați-vă cu datele dumneavoastră de acces.
 3. Accesați secțiunea „Servicii online”.
 4. Selectați opțiunea „Certificat constatator”.
 5. Selectați tipul de certificat constatator „Insolvență”.
 6. Introduceți codul unic de înregistrare al firmei.
 7. Alegeți modalitatea de plată.
 8. Confirmați solicitarea.

Pentru a solicita un Certificat Constatator Insolvență eliberat de ONRC la ghișeu, trebuie să urmați acești pași:

 1. Accesați un oficiu al Registrului Comerțului.
 2. Completați formularul de cerere pentru certificat constatator.
 3. Achitați taxa de timbru.
 4. Predați cererea și taxa de timbru la ghișeu.

Informații suplimentare

În cazul în care o firmă se află în insolvență, aceasta este supusă unor restricții legale, cum ar fi:

 • Interdicția de a efectua plăți către creditori, cu excepția plăților necesare pentru acoperirea cheltuielilor curente;
 • Interdicția de a încheia noi contracte;
 • Interdicția de a efectua acte de dispoziție cu privire la bunurile sale.

Certificatul Constatator Insolvență eliberat de ONRC este un document important care poate fi folosit pentru a verifica dacă o firmă se află în insolvență și pentru a înțelege restricțiile legale care îi sunt impuse.

Informare O.N.R.C. este un serviciu oferit de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC) care permite consultarea informațiilor publice despre firmele înregistrate în România. Acest serviciu este disponibil online, prin intermediul portalului ONRC, sau la ghișeele ONRC.

Informațiile care pot fi consultate prin intermediul serviciului Informare O.N.R.C. includ:

 • Denumirea firmei
 • Codul unic de înregistrare
 • Numărul de înregistrare în Registrul Comerțului
 • Forma juridică a firmei
 • Sediul social al firmei
 • Obiectul de activitate al firmei
 • Capitalul social al firmei
 • Administratorii firmei
 • Persoanele împuternicite să reprezinte firma
 • Datele de înregistrare a mențiunilor în Registrul Comerțului

Serviciul Informare O.N.R.C. poate fi folosit pentru a verifica starea la zi a unei firme, pentru a obține informații despre o firmă sau pentru a efectua cercetări de piață.

Cum se obține Informare O.N.R.C.?

Informare O.N.R.C. poate fi obținută online, prin intermediul portalului ONRC, sau la ghișeele ONRC.

Pentru a obține Informare O.N.R.C. online, trebuie să urmați acești pași:

 1. Accesați portalul ONRC.
 2. Conectați-vă cu datele dumneavoastră de acces.
 3. Accesați secțiunea „Servicii online”.
 4. Selectați opțiunea „Informare O.N.R.C.”.
 5. Introduceți codul unic de înregistrare al firmei.
 6. Selectați perioada pentru care doriți să obțineți informarea.
 7. Alegeți modalitatea de plată.
 8. Confirmați solicitarea.

Pentru a obține Informare O.N.R.C. la ghișeu, trebuie să urmați acești pași:

 1. Accesați un oficiu al Registrului Comerțului.
 2. Completați formularul de cerere pentru informare O.N.R.C.
 3. Achitați taxa de timbru.
 4. Predați cererea și taxa de timbru la ghișeu.

Informații suplimentare

Informare O.N.R.C. este un serviciu gratuit, cu excepția situațiilor în care se solicită informații care nu sunt publice. În aceste cazuri, taxa de timbru este de X lei pentru fiecare pagină de informații.

Informare O.N.R.C. poate fi folosită pentru a verifica starea la zi a unei firme, pentru a obține informații despre o firmă sau pentru a efectua cercetări de piață.

*Dacă dorești să verifici un document emis accesează link-ul ONRC.