Ştiai că, orice Cod EORI este înregistrat și atribuit de către Direcția Generală a Vămilor?

cod eori online

Cod EORI Online – Persoană Juridică

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Pasul 1 din 2
cod eori online plati

Obține un Cod EORI online, simplu și rapid la UnClickDistanta.ro.

Cum functioneaza?

Acum poti obtine Codul EORI online,  din fata calculatorului/telefonului intr-un timp foarte scurt, fara sa te deplasezi si fara timp pierdut!

Transparență Tarifară: Cât Costă obtinerea unui COD EORI online pentru persoane juridice?

Suntem angajați să oferim o experiență transparentă și fără surprize. Prețurile noastre pentru obtinerea unui Cod EORI online sunt concepute pentru a fi clare și accesibile. Fii informat și ia decizii bine fundamentate privind costurile implicate în obținerea codului EORI.  Economisești timp prețios și eviți birocrația doar cu UnClickDistanta.ro.

Cod EORI – Persoană fizică cetățean român

Cod EORI – Firmă înregistrată în România – SRL

Cod EORI – PFA sau I.I.

cod eori persoana fizica

Persoana Fizica

 • Carte de identitate
cod eori persoana juridica

SRL / SRL-D / SA

 • Certificat de Inregistrare
 • Act constitutiv complet si semnat de asociati
 • Certificat TVA (pentru societati platitoare de TVA)
 • Carte de identitate administrator
cod eori pfa

PFA / II / IF

 • Certificat de Inregistrare
 • Rezolutie
 • Certificat TVA (pentru societati platitoare de TVA)
 • Carte de identitate Titular PFA / II / IF
cod eori online

Asociatie / Organizatie

 • Certificat de Inregistrare Fiscala
 • Act constitutiv complet
 • Certificat TVA (pentru societati platitoare de TVA)
 • Carte de identitate Titular PFA / II / IF
Documente necesare pentru obtinerea Codului EORI in functie de forma de constituire:

Descoperă documentele necesare pentru obținerea Codului EORI în funcție de forma de constituire. Află cum poți simplifica procesul de obținere a Codului EORI online pentru activitățile tale de import și export. Oferim informații detaliate și ghiduri practice pentru a-ți facilita demersurile.

Probleme și soluții pentru obținerea unui  Cod EORI online:

🚀 Obțineți codul eori în doar câteva click-uri!: Serviciul nostru este complet online și ușor de folosit. Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul și să plătiți taxa. Noi vom completa toate documentele necesare și le vom depune la autorități, iar dumneavoastră veți primi codul eori în maxim 2 zile lucrătoare.

🌟 Birocrația: Ai întâmpinat dificultăți în completarea cererii pentru obtinerea Codului EORI online? Cu platforma noastră, procesul devine prietenos și intuitiv. Oferim ghidare pas cu pas și asistență pentru a te ajuta să completezi cererea fără stres și fără bătăi de cap.

💼 Nu sunteți sigur dacă îndepliniți criteriile pentru a obține un cod eori online? Încurcat de formalitățile și documentele necesare pentru obținerea Codului EORI online? Echipa noastră dedicată de experți este aici pentru a te ajuta. Oferim consultanță și ghidare personalizate, explicând fiecare etapă și document, pentru ca tu să poți trece prin proces cu încredere și claritate.

1.

Proces Simplificat pentru obtinerea Codului EORI: Rapid și Online

Descoperă un proces simplificat și complet online pentru obținerea Codului EORI. Finalizează totul printr-un singur click, fără drumuri la instituții și fără documente complicate.

2.

Sprijin Pas cu Pas: Asistență și Ghiduri în Obținerea Codului EORI

Nu ești singur în acest proces. Beneficiază de asistența experților noștri și de ghidurile detaliate care te însoțesc pas cu pas în obținerea Codului EORI Online. Fiecare întrebare are un răspuns!

3.

Cod EORI Fără Bătăi de Cap: Simplificăm Formalitățile

Dorești să obții rapid Codul EORI? UnClickDistanta.ro este soluția noastră online care simplifică procesul de obtinere a codului EORI online.

4.

Echipă Engajată: Asistență Concretă în Obținerea Codului EORI

Avem o echipă dedicată gata să te sprijine în obținerea unui cod EORI online. Cu noi, fiecare etapă este ușor de parcurs și fiecare întrebare găsește un răspuns înțelept.

5.

Succes Garantat: Încredere în Rezultate cu Garanția Noastră

Ne asumăm garantat succesul în obținerea codului EORI online. Dacă nu ești complet mulțumit, îți returnăm integral banii. Pas cu pas, garantăm rezultate de succes!

🔑 Descoperiți importanța Codului EORI (Numărul de Înregistrare și Identificare a Operatorilor Economici) – un cod unic esențial pentru operatorii economici din Uniunea Europeană. Introdus în iulie 2009, sistemul EORI urmărește cu atenție importurile și exporturile, asigurând evidența corespunzătoare a tranzacțiilor comerciale în interiorul Uniunii Europene. Acest cod este fundamental pentru participarea eficientă și transparentă la schimburile comerciale internaționale.

La UnClickDistanta.ro, vă sprijinim în obținerea rapidă și simplă a codului EORI pentru a facilita și optimiza tranzacțiile dvs. comerciale pe plan european.

🛃 Fie că sunteți o persoană fizică sau o firmă, dacă implicați bunuri în import sau export între Uniunea Europeană și țările non-UE, este esențial să dețineți un Cod EORI (Numărul de Înregistrare și Identificare a Operatorilor Economici). Acest cod unic este vital pentru procesarea și evidența corespunzătoare a tranzacțiilor vamale, permițându-vă să achitați taxele vamale în mod eficient.

🚚 Pentru persoanele fizice care importă bunuri în scopuri personale, obținerea unui cod EORI nu este obligatorie. Serviciile de curierat, cum ar fi DHL, oferă opțiuni pentru achitarea taxelor vamale în numele clienților, totuși, deținerea unui cod EORI oferă avantaje, cum ar fi plata directă a taxelor vamale către Trezorerie, eliminând comisioanele pentru firmele de curierat.

🏢 De menționat este faptul că, în cazul firmelor care fac parte dintr-un grup, codul EORI se obține pentru societatea-mamă, acoperind toate filialele. Dacă desfășurați comerț exclusiv în interiorul Uniunii Europene, atunci obținerea unui cod EORI nu este necesară.

La UnClickDistanță.ro, vă asistăm în procesul de obținere a codului EORI pentru a facilita tranzacțiile comerciale internaționale și a aduce eficiență în procesul de plată a taxelor vamale.

Este simplu: dacă vă implicăți în exportul sau importul de mărfuri, un Cod EORI este esențial.

📦 Exportul de mărfuri necesită obținerea unui Cod EORI înainte de expedierea acestora.

🛃 Dacă importați mărfuri, Codul EORI este crucial atunci când bunurile ajung în România. Acest cod vă permite să plătiți taxele vamale corespunzătoare și să deblocați mărfurile din vamă.

⚠️ Este important să știți că, fără un Cod EORI în cazul importului, mărfurile nu pot părăsi zona vamală. Blocarea mărfurilor în vamă generează costuri de depozitare suplimentare, suportate de dumneavoastră.

🚀 La UnClickDistanță.ro, vă sprijinim să obțineți rapid și eficient Codul EORI, pentru a facilita tranzacțiile dvs. comerciale internaționale și pentru a minimiza costurile și întârzierile asociate operațiunilor din vamă.

Alegeți eficiența și transparența cu UnClickDistanta.ro pentru succesul afacerilor dvs. internaționale.

🔄 Află cum poți obține rapid un Cod EORI în România! Codurile EORI, esențiale pentru comerțul internațional, sunt înregistrate și atribuite de către Direcția Generală a Vămilor, prin cele 8 direcții regionale vamale (București, Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Galați, Iași, Ploiești și Timișoara).

📋 UnClickDistanță simplifică acest proces, permițând completarea și transmiterea cererii de acordare a unui Cod EORI în mod electronic. Cu datele de identificare ale firmei sau persoanei fizice la îndemână (nume firmă, CUI, cod CAEN principal, adresă sediu, cod TVA pentru firmele plătitoare de TVA, persoane de contact etc.), poți depune cererea la direcția regională vamală corectă.

📄 Cererea completată și semnată de către titular se transmite împreună cu documentele doveditoare, inclusiv copie după Certificatul de Înregistrare al Firmei, Actul Constitutiv, Rezoluția de la Registrul Comerțului și Certificatul de Înregistrare în scopuri TVA (dacă este cazul).

⏰ UnClickDistanță accelerează procesul de obținere a Codului EORI, iar cererile sunt de obicei soluționate în aceeași zi sau în decurs de câteva zile lucrătoare, în funcție de numărul de solicitări primite de direcția regională vamală. Simplifică procesul de obținere a Codului EORI cu ajutorul nostru și beneficiază de un traseu fluid în comerțul internațional!

Dacă nu dețineți un Cod EORI (Numărul de Înregistrare și Identificare a Operatorilor Economici), veți întâmpina dificultăți în tranzacțiile comerciale internaționale. Fără acest cod esențial, importul sau exportul de mărfuri între Uniunea Europeană și țările non-UE devine imposibil. Mărfurile nu pot părăsi zona vamală, iar acest lucru poate duce la costuri suplimentare de depozitare, penalități și întârzieri. Prin obținerea unui Cod EORI, veți facilita și accelera procesul de vămuire și veți evita problemele asociate cu tranzacțiile internaționale.

Pentru a desfășura tranzacții comerciale cu Marea Britanie începând cu 1 ianuarie 2021, trebuie să fiți înregistrat la direcția regională vamală pentru a obține un număr EORI RO și/sau EORI GB. De asemenea, este esențial să dețineți cel puțin o factură comercială care să respecte reglementările internaționale, incluzând originea și codul tarifar vamal al produselor, precum și lista de ambalare. Aceasta va include numărul și tipul ambalajului, precum și greutățile brute și nete.

Pentru tranzacțiile cu Irlanda de Nord, este suficient să obțineți codul EORI RO, care este valabil pentru întregul teritoriu al Uniunii Europene.

Cu siguranță! Ne confruntăm frecvent cu această situație. După ce plasezi o comandă, ne ocupăm imediat de deblocarea CNP-ului/CUI-ului și procedăm la obținerea codului EORI. Tot ce trebuie să faci este să aștepți aprobarea cererii și să primești codul EORI pe e-mail.

Perioada de valabilitate a Codului EORI variază în funcție de tipul solicitantului:

 • Persoane fizice: Codul EORI este valabil pe durata de valabilitate a buletinului de identitate. Numărul EORI se obține o singură dată și poate fi folosit pentru toate comenzile din afara Uniunii Europene.
 • Persoane juridice: Pentru companii și organizații, acordarea codului EORI poate avea o valabilitate de până la 10 ani, ceea ce este extrem de convenabil. Cu toate acestea, este important de menționat că valabilitatea codului EORI poate fi mai scurtă dacă, de exemplu, contractul de închiriere sau comodat al sediului social este înregistrat pentru o perioadă mai mică de 10 ani. Este esențial să țineți cont de acest aspect și să urmăriți termenul de expirare pentru a solicita reînnoirea codului EORI la timp.

EORI, sau Numărul de Înregistrare și Identificare a Operatorilor Economici, este eliberat de către Direcțiile Regionale Vamale din România, care funcționează în zilele lucrătoare, de luni până vineri, cu excepția sărbătorilor legale. Prin urmare, timpul de așteptare estimat pentru obținerea codului EORI, de la plasarea comenzii până la primirea codului, este între 2 și 48 de ore lucrătoare.

Este important să rețineți că termenul de livrare este un estimativ, fundamentat pe experiența noastră anterioară. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să consultați termenii și condițiile noastre. Asigurăm că procesăm solicitările cu celeritate pentru a vă oferi Codul EORI în cel mai scurt timp posibil.

Intrebari frecvente despre Codul EORI

Codul EORI livrat prin intermediul serviciului oferit de compania noastră este emis de către Directiile Regionale Vamale din Romania și este acceptat de toate instituțiile statului.

cod eori online