Extras de Plan Cadastral de la Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara – ANCPI

  • În condiții de funcționare optimă a serverului ANCPI, primești extrasul de plan cadastral pe email, în minim 30 minute, fără taxă suplimentară.
  • Notificări prin SMS și email pentru stadiul comenzii.
  • Suport telefonic – Zile Lucrătoare (08.30 – 18.30): 0745 380 227
extras de plan cadastral

*Documentele sunt eliberate de ANCPI.
*Plățile sunt securizate și procesate de Stripe.

Extras de Plan Cadastral

TOTUL ONLINE

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nu știi Numărul de Carte Funciară? Identifică după adresă sau după proprietar.

Date de contact și facturare

Dorescu factura pe firma
WhatsApp
Serviciu Prioritate
GDPR
Salvați și reluați mai târziu
extras de carte funciara plata online

1.

Completeaza Formularul

Completează formularul simplificat de mai jos, plătește online cu cardul prin Platforma Securizată Stripe și primesti în minim 30 minute Extrasul de Plan Cadastral pe mail/whatsapp, împreună cu factura fiscală.

2.

Adauga E-mail si Whatsapp

Adauga adresa de email sau numarul de telefon, iar in funcție de opțiunea aleasă, documentul va fi livrat automat pe adresa dumneavoastră de email sau pe WhatsApp.

3.

Achita OnLine cu cardul

Site-ul nostru folosește ultima tehnologie în domeniul securității informatice: Premium SSL Certificate, iar plățile cu cardul se fac prin intermediul unuia dintre cei mai folosiți procesatori de plăți online cu cardul din lume STRIPE.

4.

Verifica Email-ul sau WhatsApp-ul

Asta este tot. Verifica adresa de email sau whatsapp-ul pentru ca in minim 30 minute vei primi documentele acolo. Toate documentele livrate prin site-ul nostru sunt documente oficiale, emise de către oficiile teritoriale, datele putând fi verificate online.

Extras de plan cadastral online: Rapid, ieftin și fără deplasări

Obține extrasul de plan cadastral în doar 30 de minute, fără să te deplasezi de acasă. Introdu datele imobilului, plătește cu cardul online și primești extrasul pe e-mail sau WhatsApp.

Transparență Tarifară: Cât Costă un Extras de Plan Cadastral ?

Suntem angajați să oferim o experiență transparentă și fără surprize. Prețurile noastre pentru Extrasul de Plan Cadastral sunt concepute pentru a fi clare și accesibile. Fii informat și ia decizii bine fundamentate privind costurile implicate în obținerea unui Extras de Plan Cadastral.  Economisești timp prețios și eviți birocrația doar cu UnClickDistanta.ro.

Extras de Carte Funciara

Extras de Plan Cadastral

Identificare Carte Funciara dupa Adresa

Identificare Carte Funciara dupa Proprietar

Extras de Carte Funciară Colectivă

Copie Plan Încadrare

Copie Plan Cadastral

Copie inventar de coordonate Stereo 70

Copie certificată din arhiva OCPI

Copie Intabulare

Copie Carte Funciară (in extenso)

Copie Contract Vânzare Cumpărare

Plan de amplasament și delimitare

Copie după Releveu

Certificat de sarcini

Extrasul de Plan Cadastral oferit de UnClickDistanta.ro este un document oficial ANCPI?

Obține extrasul de plan cadastral online, în doar câteva minute, de pe platforma noastră. Documentul este emis de ANCPI sau prin intermediul Oficiilor de Cadastru și Publicitate Imobiliară, fiind recunoscut și acceptat de toate instituțiile statului. Toate documentele noastre pot fi verificate online pe platforma ANCPI.

Un document util pentru orice situație

Extrasul de carte funciară este un document necesar în nenumărate situații, precum:

  • Obținerea unui credit bancar
  • Solicitarea unui certificat de urbanism
  • Gestionarea succesiunilor
  • Obținerea unei autorizații de construcție
  • Înregistrări la Registrul Comerțului
  • Programul Casa Verde

Comandă acum și obține extrasul de carte funciară în doar câteva minute!

extras de plan cadastral online

Intrebari frecvente?

extras de plan cadastral online

1.

Ce este un Extras de Plan Cadastral?

Extrasul de Plan Cadastral îți pune la dispoziție o reprezentare grafică a imobilului. Acesta reprezintă secţiunea din planul cadastral, cu reprezentarea detaliilor liniare ale imobilului în cauză, a celor învecinate și a altor detalii liniare existente în baza de date grafică, la data ultimei actualizări, având ca suport ortofotoplanul.

2.

Ce este un Extras de Carte Funciară?

Extras de Carte Funciară pentru informare este un document cu rol informativ ce conține informații cu privire la suprafața imobilului și descrierea acestuia, la dreptul de proprietate și eventualele sarcini existente asupra imobilului.
Oricine poate solicita un extras de carte funciară pentru informare, pentru orice imobil, chiar dacă nu este proprietarul imobilului respectiv.

3.

Cum găsesc Numărul de Carte Funciară?

Informațiile se poate obține dintr-un extras de carte funciară anterior, din contractul de vânzare-cumpărare (încheiat începand cu anul 2011) sau din certificate de moștenitor.

4.

Cum găsesc Numărul Cadastral / Numărul Topografic?

Informațiile se poate obține dintr-un extras de carte funciară anterior, din contractul de vânzare-cumpărare (încheiat începand cu anul 2011) sau din certificate de moștenitor.

5.

Cât costă?

Prețul este afișat pe pagina de formular și pe butonul de trimitere comandă. Prețul include taxa necesară eliberării documentelor, serviciul de obținere și suport.

6.

Cât durează?

Pentru comenzile înregistrate în zile lucrătoare ( Program: Non-Stop, cu excepția zilelor declarate sărbători legale ), în intervalul orar Comenzile Urgente primite de Luni până Vineri în intervalul 9:00 – 18:30 vor fi soluționate în aceeași zi, până în ora 20:00.

Pentru comenzile plasate în afara acestui interval, documentele vor fi livrate începând cu ora 09:00 a următoarei zi lucrătoare ulterioare confirmării comenzii.