Conduce-ți Afacerea cu Încredere: Facilitează Modificările Esențiale cu UnClickDistanta.ro

Scapă de birocrație si bucură-te de o administrare facilă a afacerii tale cu UnClickDistanta.ro! Oferim suport integral pentru transformarea și optimizarea afacerii tale, indiferent de etapa în care te afli. Ai la dispoziție expertiza noastră pentru reluarea activității, modificarea capitalului sau suspendarea temporară. Simplificăm formalitățile și ne asigurăm că afacerea ta se dezvoltă în mod eficient. Cu UnClickDistanta.ro, schimbările esențiale sunt la doar un click distanță.

CUI FIRMA

Modificare SRL / PFA / II / IF Online

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Pasul 1 din 5
La momentul înființării SRL-ului poți alege între două regimuri fiscale, respectiv impozitul pe venitul microîntreprinderilor sau impozitul pe profit.
Asociații sunt proprietarii SRL-ului. Aceștia dețin o parte din capitalul social al firmei și participă la gestionarea și luarea deciziilor în cadrul firmei în funcție de cota deținută. Un SRL poate fi deținut de minim unul și maxim 50 de asociați.
modificare srl online pret

Modifică online datele și actele firmei tale – SRL, PFA sau alte forme juridice

Economisește timp prețios – modifică 100% online datele și actele pentru firma ta (SRL, PFA, II, IF). Nu mai pierde zile în șir cu dosare și hârtii. Completezi rapid formularele online și noi procesăm modificările dorite la ONRC si Registrul Comerțului. Actualizăm actul constitutiv, administratorul, obiectul de activitate, sediul social, capitalul social, asociații și orice alte date sau documente legale ale firmei. Obții rapid toate avizele și aprobările necesare. Serviciu disponibil în toată România. Te ajutăm cu tot ce trebuie pentru ca afacerea ta să funcționeze legal 100%. Gestionează simplu firma online!

schimbare punct de lucru

SCHIMBARE SEDIU SOCIAL / PUNCT DE LUCRU

Pentru o transiție ușoară și rapidă a afacerii tale, optează pentru serviciul nostru de schimbare a sediului social sau a punctului de lucru. Asigurăm proceduri eficiente și respectarea legislației în vigoare pentru succesul continuu al companiei tale.

schimbare punct de lucru

PRELUNGIRE SEDIU SOCIAL / PUNCT DE LUCRU

Optează pentru serviciile noastre specializate de prelungire a sediului social sau punctului de lucru. Asigurăm proceduri conforme cu reglementările legale pentru o extindere în conformitate cu respectarea legislației in vigoare din Romania.

ADAUGARE ASOCIAT SRL

CESIUNE PARTI SOCIALE

Aceasta reprezintă transferul dreptului de proprietate asupra unei părți sociale de la un asociat la altul. Procedura de înregistrare a cesiunii este reglementată de Legea nr. 31/1990. Termenul de înregistrare a cesiunii de părți sociale este de 15 zile lucrătoare de la data încheierii contractului de cesiune.

autorizare cod caen

CODURI CAEN

Descoperă versatilitatea și adaptabilitatea afacerii tale prin modificările esențiale ale codurilor CAEN. Schimbă codul CAEN principal, adaugă sau șterge coduri CAEN și autorizează sau renunță la acestea pentru a optimiza structura și direcția afacerii tale. Consultă specialiștii noștri pentru a te ghida în acest proces.

CAPITAL SOCIAL

CAPITAL SOCIAL

Capitalul social într-o societate comercială, reprezintă aporturile membrilor la înființarea și dezvoltarea afacerii. Ajustarea capitalului social este esențială și necesită decizii corecte și înregistrare corespunzătoare la Registrul Comerțului. UnClickDistanta.ro vă oferă sprijinul și experiența necesară pentru aceste procese vitale.

actualizare date ONRC

ACTUALIZARE DATE

Facilităm actualizarea rapidă a datelor de identitate ale asociaților și administratorilor societății tale. Prin intermediul unei proceduri eficiente și noncontentioase la Registrul Comerțului, asigurăm o rezolvare promptă în doar 3 zile lucrătoare. Simplifică formalitățile și apelează la noi pentru a actualiza informațiile esențiale ale afacerii tale.

ADMINISTRATOR FIRMA

SCHIMBARE ADMINISTRATOR
(ADAUGARE/REVOCARE)

Indiferent de forma juridică, o societate comercială este condusă de administratori, fie persoane fizice, fie juridice. Administratorul reprezintă societatea în relațiile externe și poate fi numit sau revocat din funcție. Simplifică formalitățile și contactează-ne pentru a iniția cu succes acest proces.

SCHIMBARE DENUMIRE FIRMA

SCHIMBARE DENUMIRE

În evoluția unui SRL, asociații pot opta pentru schimbarea denumirii societății din diverse motive. Vă sprijinim în procesul rapid și simplu de modificare a denumirii societații dumneavoastră. Procedura se desfășoară în maxim 4 zile lucrătoare. Contactați-ne pentru a simplifica acest demers și a beneficia de suportul nostru specializat.

SCHIMBARE SRL-D IN SRL

SRL-D in SRL

Dacă ai un SRL-D și dorești să îl transformi în SRL, te sprijinim în acest proces esențial. Motivele pot fi diverse, de la trecerea a 3 ani de la înființare la necesitatea unor ajustări în structura societății. Procesul de modificare este rapid și simplificat pentru a-ți aduce avantajele dorite. Contactează-ne pentru a iniția cu succes aceste formalități.

SUSPENDARE SRL

SUSPENDARE ACTIVITATE

Optarea pentru suspendarea activității firmei poate fi o soluție prudentă, oferind o pauză de maxim 3 ani pentru orice tip de societate înregistrată la ONRC. Această alegere reprezintă o alternativă în fața închiderii definitive, evitând situațiile extreme. Echipa noastră se ocupă de întocmirea și depunerea dosarului la Registrul Comerțului, oferind consultanță atât în etapa preliminară, cât și după obținerea suspendării.

RELUARE ACTIVITATE SRL

RELUARE ACTIVITATE

Facem reluarea activității firmei ușoară și eficientă! Gestionăm integral procesul de reluare a activității firmei, de la A la Z. Generăm și depunem documentele necesare la Registrul Comerțului ( O.N.R.C. ) fără necesitatea deplasării la notar. Oferim consultanță specializată și răspundem la toate întrebările. Asigurăm o experiență plăcută și garantăm satisfacția. Contactează-ne pentru a iniția cu succes aceste formalități.

RADIERE FIRMA

RADIERE FIRMA

Simți că afacerea ta se confruntă cu dificultăți financiare și pierderi în creștere? Radierea firmei poate fi soluția potrivită în această situație. Ignorarea activității și a declaratiilor fiscale poate conduce la înregistrarea firmei ca inactivă și poate afecta istoricul fiscal. Contactează-ne pentru a discuta pașii necesari în procesul de închidere a firmei, care implică dizolvarea, lichidarea patrimoniului și, în final, radierea societății.

Revoluționează Modificarea Documentelor ONRC: Timpul Tău, Prioritatea Noastră!

🚀 Optează pentru Eficiență Maximă: Renunță la cozile lungi și formalitățile birocratice. Cu noi, poți obține modificări rapide și precise ale documentelor ONRC în cel mai scurt timp posibil.

🌟 Servicii Profesionale Fără Complicații: Noi înțelegem că timpul tău este prețios. Echipa noastră de specialiști se ocupă de tot procesul, eliminând astfel stresul și efortul asociat cu modificările documentelor la ONRC.

💼 Afaceri Prospere, Timp Eficient: Prin alegerea serviciilor noastre, poți concentra mai mult timp și energie pe dezvoltarea afacerii tale. Lasă-ne să ne ocupăm de formalități pentru a-ți facilita succesul.

modificari firma srl / pfa

Simplifică Procedurile Afacerii Tale cu UnClickDistanta.ro

La UnClickDistanta.ro, ne dedicăm facilitării procesului pentru cei aflați la început de drum sau cei care administrează o afacere. Cu doar un click, poți beneficia de servicii profesionale pentru modificări esențiale precum reluarea activității, ajustări ale capitalului sau schimbări vitale. Simplificăm procesele administrative și oferim suport specializat pentru a te ghida și a face pașii corecți. Optează pentru experiența noastră și transformă-ți afacerea cu încredere, esti doar la UnClickDistanta.ro

1.

Inființare, Facturare și Contabilitate într-o Singură Platformă

Descoperă UnClickDistanta.ro: platforma ce îți pune la dispoziție toate uneltele pentru gestionarea afacerii tale, de la înființare la contabilitate, totul într-un singur loc. Economisești timp și simplifici procesele pentru a-ți dezvolta afacerea mai eficient. Optează pentru o soluție digitală completă!

2.

Soluție Modernă și Digitală pentru Îmbunătățirea Afacerii

UnClickDistanta.ro îți pune la dispoziție o soluție digitală completă, eliminând barierele birocrației și dosarele cu sina. Astfel, poți să-ți focalizezi atenția asupra dezvoltării afacerii tale cu mai multă eficiență și claritate.

3.

Economisește timp și bani cu o soluție 100% online

Simplificăm comunicarea și eliminăm deplasările inutile. Acționăm digital, economisindu-ți timp pentru a-ți dedica energiile afacerii tale. UnClickDistanta.ro îți deschide poarta către înființarea firmei și gestionarea afacerii tale de oriunde, fără a fi nevoie să te deplasezi fizic. Optează pentru o abordare digitală, fără bariere fizice!

4.

Protejează mediul cu o soluție digitală fără hârtie

Ne propunem să simplificăm modul în care interacționezi cu documentele și afacerea ta. Trecem la documente digitale, mereu la îndemână în contul tău. Ai parte de un mediu de lucru organizat și eficient, fără haosul hârtiilor. UnClickDistanta.ro îți oferă toate documentele și raportările necesare în format digital. Alegând să lucrezi cu noi, contribui și la protejarea mediului, prin reducerea utilizării hârtiei. Optează pentru o afacere modernă și responsabilă cu ajutorul nostru!

5.

Flexibilitate Fără Limite de Timp și Spațiu

Descoperă UnClickDistanta.ro: Libertate totală în gestionarea afacerii tale, acces nelimitat și flexibilitate totală. Poți înființa o firmă sau să-ți gestionezi afacerea de oriunde și oricând, fără restricții legate de timp sau locație. Optează pentru flexibilitate maximă și controlează-ți business-ul cu ușurință!

6.

Simplu și Ușor de Folosit, pentru toată lumea

Descoperă UnClickDistanta.ro: Simplitate și eficiență. Noi am creat o interfață ușor de folosit, cu pași logici și intuitivi, fără proceduri complicate. Administrarea afacerii tale devine astfel plăcută și eficientă. Optează pentru accesibilitate și gestionare simplă a business-ului tău!

7.

Suport dedicat din partea experților UnClickDistanta.ro

Descoperă UnClickDistanta.ro: Echipa ta de profesioniști. Nu ești singur în această călătorie. Oferim suport și răspunsuri la toate întrebările tale, asigurându-ne că înființarea și gestionarea afacerii tale este corectă și eficientă. Optează pentru parteneriatul cu experți care să te susțină în fiecare pas al drumului!

Schimbarea sediului social poate fi necesară atunci când firma dorește să își mute locația fizică, să își extindă sau să optimizeze operațiunile într-o altă zonă sau oraș.

Modificarea sediului social trebuie realizată si atunci când perioada de valabilitate a sediului actual urmează să expire.

Este esențial să eviți expirarea sediului, deoarece aceasta poate duce la declararea firmei ca inactivă fiscal și la înregistrarea unor fapte în cazierul fiscal al administratorului.

Pentru a schimba sediul social al firmei, ai nevoie de un nou contract de comodat sau de închiriere pentru spațiul unde vrei să stabilești sediul. Dacă dorești să stabilești sediul social într-un spațiu deținut de firmă, ai nevoie de un act de proprietate. De asemenea, este necesar să ai buletinele asociaților și ale administratorilor pentru redactarea documentelor.

Modificarea sediului social determină eliberarea unor noi documente de înregistrare la Registrul Comerțului: certificat de înregistrare (CUI) și certificate constatatoare de autorizare a activității. După înregistrarea la Registrul Comerțului, trebuie să depui declarația 010 la ANAF și să actualizezi Certificatul de Înregistrare în Scopuri TVA sau TVA intracomunitar, dacă este cazul.

După modificarea adresei sediului social la Registrul Comerțului, este crucial să actualizezi noile date de identificare ale firmei în toate documentele și relațiile comerciale. Acest lucru implică modificarea adresei în programul de facturare, informarea furnizorilor și asigurarea că noile facturi sunt emise cu adresa actualizată pentru a menține consistența în afacerile tale.

Durata de valabilitate a sediului este specificată în contractul de comodat sau de închiriere pentru spațiul actual. În cazul în care acest document nu mai este disponibil, poți obține un certificat constatator de la Registrul Comerțului pentru a afla durata de valabilitate. Este recomandabil să inițiezi prelungirea cu cel puțin 30 de zile înainte de expirarea valabilității pentru a evita eventuale probleme.

Da, prelungirea sediului este esențială pentru menținerea valabilității acestuia și evitarea expirării. Expirarea sediului poate duce la declararea firmei ca inactivă fiscal și înregistrarea unor fapte în cazierul fiscal al administratorului. Acest aspect poate limita capacitatea administratorului de a mai fi asociat sau administrator în alte firme până la ștergerea cazierului.

Pentru prelungirea sediului social, este necesar un act adițional la contractul de comodat sau de închiriere existent. Acest act adițional trebuie să includă perioada suplimentară pentru care se prelungește sediul. De asemenea, va fi necesar buletinul administratorului pentru redactarea documentelor și validarea acestei modificări. Asigură-te că acest proces este gestionat corespunzător pentru a evita problemele legate de sediul social al firmei.

Schimbarea codului CAEN principal este necesară pe măsură ce firma evoluează și activitatea preponderentă se modifică. Aceasta intervine atunci când domeniul de activitate care aduce cel mai mare aport de venituri nu mai corespunde cu codul CAEN menționat ca principal la înființarea firmei.

Pentru a schimba codul CAEN principal, trebuie să identifici noul cod dorit și să verifici dacă acesta este menționat în Actul Constitutiv. Dacă nu există, va trebui adăugat în document. Redactarea documentelor necesare presupune inclusiv buletinele asociaților și administratorilor.

Modificarea codului CAEN principal determină actualizarea Actului Constitutiv, unde va fi menționat noul cod. De asemenea, Registrul Comerțului va emite documente actualizate de înmatriculare, precum certificatul de înregistrare (CUI) și certificate constatatoare de autorizare a activității pentru locațiile unde se modifică codurile CAEN autorizate.

Majorarea capitalului social reprezintă extinderea capitalului firmei prin contribuții suplimentare ale asociaților. Aceste contribuții pot fi sub formă de numerar sau bunuri ce se adaugă la patrimoniul societății.

Majorarea capitalului social necesită documentele care atestă aportul de capital (transferurile de numerar în conturile societății). De asemenea, pentru întocmirea documentelor, sunt necesare copiile de buletin ale asociaților și ale administratorilor implicați.

Actul Constitutiv este documentul care suferă modificări în urma majorării capitalului social. Se actualizează cu noua valoare și structură a capitalului social, incluzând datele de identificare ale noilor asociați, în cazul cooptării unor noi asociați după majorare.

Certificat de sarcini Alba
Certificat de sarcini Arad
Certificat de sarcini Arges
Certificat de sarcini Bacau
Certificat de sarcini Bihor
Certificat de sarcini Bistrita Nasaud
Certificat de sarcini Botosani
Certificat de sarcini Brasov
Certificat de sarcini Braila
Certificat de sarcini Bucuresti
Certificat de sarcini Buzau
Certificat de sarcini Caras Severin
Certificat de sarcini Calarasi
Certificat de sarcini Cluj
Certificat de sarcini Constanta
Certificat de sarcini Covasna
Certificat de sarcini Dambovita
Certificat de sarcini Dolj
Certificat de sarcini Galati
Certificat de sarcini Giurgiu
Certificat de sarcini Olt
Certificat de sarcini Harghita
Certificat de sarcini Hunedoara
Certificat de sarcini Ialomita
Certificat de sarcini Iasi
Certificat de sarcini Ilfov
Certificat de sarcini Maramures
Certificat de sarcini Mehedinti
Certificat de sarcini Mures
Certificat de sarcini Neamt
Certificat de sarcini Prahova
Certificat de sarcini Satu Mare
Certificat de sarcini Salaj
Certificat de sarcini Sibiu
Certificat de sarcini Suceava
Certificat de sarcini Teleorman
Certificat de sarcini Timis
Certificat de sarcini Tulcea
Certificat de sarcini Vaslui
Certificat de sarcini Valcea
Certificat de sarcini Vrancea

Intrebari frecvente?

intrebari modificare firma